Geddeholms båtklubb

Ny båthamn

Under 2009 har stadsbyggnadskontoret i Västerås jobbat med att ta fram en detaljplan för badplats och småbåtshamn i Lerdalen i Gäddeholm.

Detaljplanen är antagen vid byggnadsnämndens sammanträde 2010-06-15.

Hela planen finns att läsa på Västerås kommuns hemsida,

detaljplan småbåtshamn

NY SMÅBÅTSHAMN TILL 2013!

Nu är det klart, bygget av småbåtshamn och badplats kommer att bli av, beslut i fastighetsnämnden togs 19 april. Tidplanen är att upphandling av entreprenaden görs snarast och att arbetet påbörjas till hösten. Om allt går som det ska kommer vi att kunna inviga hamnen till nästa sommar (midsommar 2013).

I och med att nya hamnen nu blir verklighet, kommer vi att fokusera på verksamhet. Vi hoppas kunna engagera folk till att medverka i båtklubben och skapa en trivsam samlingsplats för båtmänniskor och andra Gäddeholmsbor. Mer info om detta kommer under året, men du som redan nu känner att du har ideer om verksamhet är hjärtligt välkommen i GBK. Nu är ett gyllene läge att påverka och bygga den verksamhet som komma skall!

Det finns två skisser att beskåda, en för hamnen och en mer översiktlig där även badplatsen finns med. Mycket nöje!

Småbåtshamn

Översikt med badplats